SERIA B
Wielofunkcyjna elastyczna siatka, odpowiednia do pakowania pieczonego, wędzonego i gotowanego mięsa (indyka, kurczaka, wołowiny, wieprzowiny,).Konstrukcja siatki gwarantuje spójność, wytrzymując ekstremalne temperatury prażenia. Wykonane są z nici bawełnianych lub poliestrowych i naturalnych nici gumowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością.
Cechy produktu
- Wszystkie elastyczne materiały na mięso są zatwierdzone do bezpośredniego kontaktu z żywnością
- Dostępne w szerokiej gamie rozmiarów i wzorów
- Mocne trzymanie produktu
- Poprawa spójności kształtu produktu
- Nadaje się do szynek, wieprzowiny, wołowiny i drobiu
- Zmniejszenie kosztów pracy dzięki wydajności
PRZETWÓRSTWO MIĘSNE
Specyfikacja techniczna produktu
Ilość oczek
8 - 28
Średnica
70 - 250mm
Spirale
6 - 16 spirali na 10 cm
Nici
poliestrowe, bawełniane
Kolory
biały, biało-czerwony, pełny kolor
Długość
50 m, 100 m, luzem w kartonach
Odporność na temperaturę
250°C
WYBÓR SIATEK DO MIĘS SERII B
ODKRYJ WIĘCEJ PRODUKTÓW DO PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO
PRZETWÓRSTWO MIĘSNE
Szeroka gama siatek elastycznych do mięsa, ponad 50 lat udowodnionej jakości